Politica 6 Iunie 2019 10:19
Andrei Caramitru, membru USR, a reactionat dupa aparitia fotografiei in care aparea liderul USR Dan Barna, alaturi de presedintele Pro Romania, Victor Ponta, la Bruxelles.

"Mare mizerie azi pe Facebook si prin media. Mare de tot:

- daca USR ii cere lui Ponta sa voteze motiunea de cenzura e foarte rau. De parca am avea majoritatea cu PNL. De parca putem inventa parlamentari imaginari, 100% curati, cu care se poate discuta
- daca TOTI sefii CJ ai PNL semneaza pentru OUG-ul lui Badalau facut cu dedicatie pentru baroni (desi Orban si Iohannis spun ca e porcarie) - acolo aceeasi tac. Nu cumva sa deranjeze.

Citeste si: Barna, dupa ce a aparut intr-o fotografie alaturi de Ponta: Nu am negociat, nu am facut si desfacut guverne, nu am vandut pielea ursului din padure

Haideti mai oameni buni - e prea transparent ce faceti. Si incetati sa mai credeti ca romanii sunt prosti. V-au demonstrat pe 26 Mai ca sunt mult mai inteligenti decat voi", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.