Politica 6 Iunie 2019 08:40
Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri la Antena 3 ca partidul a pierdut alegerile europarlamentare din 26 mai din cauza „demonizarii” lui Liviu Dragnea.

"Vineri vom avea un CEx si vom hotari sa facem - cu personalitati din partid care vor sa candideze, dar si cu alte personalitati din afara partidului, daca vor sa vina la noi - sa facem studii sociologice sa vedem cine se plaseaza cel mai bine. Persoana care va candida poate sa fie din partid, e posibil sa fie si din afara partidului, dar se va hotari la Congres", a afirmat Paul Stanescu intr-o emisiune la Antena 3, citat de Adevarul.ro.

Stanescu a mai spus si ca partidul a pierdut alegerile din 26 mai din cauza demonizarii lui Liviu Dragnea si a deciziilor din interior si ca Opozitia "nu a venit cu nimic".

"PSD a pierdut alegerile din cauza demonizarii lui Liviu Dragnea. (...) Multi l-au incurajat. Eu le-am spus ca e total gresit, ca singura sansa a Romaniei e in UE. Discursul asta antieuropean… ne-am facut singuri cel mai mare rau. Noi am pierdut alegerile din cauza noastra. Opozitia nu a venit cu nimic", a mai spus presedintele executiv al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.