Politica 5 Iunie 2019 15:24
Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, ca Mircea Draghici, urmarit penal de DNA intr-un dosar care vizeaza modul in care PSD a cheltuit banii primiti de la AEP, a demisionat din functia de trezorier al partidului. De asemenea, Viorica Dancila a mai spus ca Mihai Fifor a fost votat in functia de purtator de cuvant al PSD.

Premierul a subliniat ca a merge la consultari nu inseamna negocierea unei majoritati pentru a demite Guvernul si a facut apel la presedintele Klaus Iohannis sa nu mai atace PSD.

"Noi am inteles mesajul publicului. Daca tot vorbim de Constitutie, sper ca toata lumea sa inteleaga ca Constitutia trebuie respectata de toata lumea.

Consultarile la Cotroceni presupun sa ajungem la un punct de vedere comun, dar ii spun presedintelui ca si dansul sa fie un exemplu. Sa mergi la consultari nu inseamna sa faci o majoritate pentru a da jos guvernul. Atacurile permanente la PSD nu trebuie sa le aiba presedintele Romaniei. El trebuie sa se adreseze tuturor cetatenilor Romaniei. Eu sunt premierul Romaniei, sunt premierul tuturor", a declarat Viorica Dancila, potrivit G4media.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.