Politica 5 Iunie 2019 09:36
Victor Ponta a remarcat o schimbare radicala a PSD fata de liderii UE, dupa infrangerea de la europarlamentare, si sustine ca e "gretos" modul cum acum "dau din coada si se gudura pe langa cei pe care ii injurau acum o saptamana".

"Este bine ca discursul antieuropean al PSD a incetat. Noi la ProRomania am spus mereu acest lucru (si toti care conduc azi PSD ii tineau isonul lui Liviu Dragnea in toate atacurile - acum s-au spalat pe maini ca Pilat din Pont)!

Este totusi gretos sa ii vezi pe "Patriotii din Europa" care se bateau cu caramida in piept pana pe 26 si faceau manele contra lui Timmermans cum dau din coada si se gudura pe langa cei pe care ii injurau pana acum o saptamana!

Macar Liviu Plesoianu a ramas pe pozitie - e prima data cand il apreciez si singurul lucru pentru care merita apreciat / in rest vorbeste numai prostii si serveste din ignoranta propaganda Sputnik in Romania!

Imi vine sa rad cand imi amintesc ca, de peste un an, toata Propaganda PSD ma acuza pe mine ca am primit in 2012 "Lista lui Barroso"! Pai eu am negociat pentru Romania si pentru PSD - nu m-am dus sa ma predau neconditionat", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Dupa intalnire, atat Executivul, cat si Comisia Europeana au transmis comunicate similare, prin intermediul carora anunta ca "Romania renunta la reformele controversate din sistemul judiciar" si reia imediat dialogul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.