Politica 5 Iunie 2019 09:25
Deputatul PSD Liviu Plesoianu afirma ca PSD e oferit pe tava Sistemului de niste meduze politice si ca "asistam la sacrificarea ritualica a partidului pe altarul Noii Securitati".

"Din acest moment, in mod oficial, PSD e oferit pe tava Sistemului de niste meduze politice. Asistam la sacrificarea ritualica a partidului pe altarul Noii Securitati. Totul in aplauzele celor care au reevaluat-o brusc pe Dancila, calaul oricarui principiu...

La Congres, se va decide: partid condus de meduze sau partid condus de oameni liberi, partid condus de nulitati de clei, capabile sa ia alta forma de la o zi la alta, ori partid condus de fiinte bipede, cu mers perpendicular pe sol si principii solide! Daca, post-Congres, partidul va merge mai departe agatat de fustele unor doamne si unor domni care ar da si din coada, daca ar avea, pe langa stapanii lor din tara si din strainatate, atunci PSD chiar nu va mai conta. Daca si numai daca, post-Congres, PSD se va elibera de nulitatile de clei si va merge alaturi de oameni verticali, atunci mai are rost prezenta mea in acest partid.

Eu nu sustin meduze! Fara meduze in politica si in functiile publice! Fie sa FIM oameni, nu meduze!", a scris Liviu plesoianu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.