Politica 4 Iunie 2019 16:39
Remus Borza, noul consilier economic al lui Dancila, este de parere ca institutiile statului sunt hipergonflate, hiper-remunerate.

"Eu pentru asta m-am alaturat acestui efort al Executivului si al partidului aflat la guvernare. Tocmai incerc sa optimizez: sunt prea multe institutii hipergonflate, hiper-remunerate, ar trebui si aici remunerarea sa tina cont de eficienta si de competenta, ar trebui sa mai reducem costurile in sectorul public si sa incurajam mai mult si sa finantam investitiile.

Investitiile sunt cele care dau sustenabilitate cresterii economice. De asemenea, Guvernul trebuie sa manifeste deschidere spre dialog si conlucrare cu toate mediile economice – cu mediul bancar, cu mediul antreprenorial, trebuie sa sustina capitalul romanesc, clasa antreprenoriala romaneasca, sa fie partener al tuturor. Nu avem dusmani, nu avem inamici, cu totii trebuie sa conlucram spre binele comun", a spus Remus Borza, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.