Politica 3 Iunie 2019 13:32
Andrei Caramitru, membru USR, vorbeste despre refuzul ministrului Carmen Dan de a-si da demisia, fiind de parere ca 10 august ar fi cheia.

"De ce ramane Carmen Dan in Guvern? Toti oamenii lui Dragnea (Valcov, Anca Alexandrescu) au fost dati afara. Cine si de ce o protejeaza?

Cheia e 10 August. Acolo au fost foarte multi implicati - de la unele servicii (probabil doi si un sfert), la Jandarmerie, la A3, la diversi mafioti si grupari pro-rusesti. Daca ea pica - si se desecretizeaza documentele - cade castelul de carti. Asa ca - toti cei care sunt vinovati - o mentin acolo de groaza.

Insa sunt sigur ca va pica si dosarul se va rezolva. Nu vom avea situatia dosarului Mineriadei. Pentru ca Mineriada a fost organizata de toate institutiile statului (si nu vrea nimeni sa se vada asta) - 10 August doar de o sub-grupare. Un cancer localizat. Pe care toata lumea il vrea extirpat", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.