Politica 3 Iunie 2019 12:47
Rares Bogdan a declarat, luni, ca e pregatit sa preia filiala PNL Bucuresti, cu conditia sa vina cu propriul secretar general si ca cei sase presedinti ai organizatiilor liberale de sectoare sa fie numiti tot de el.

"Conditiile mele sunt extrem de dure si nu sti daca vor conveni: opozitie totala la PSD. PSD guverneaza prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de intelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio initiativa a primarilor PSD. Daca ei sunt pregatiti sa intre in opozitie radicala cu PSD, atunci for accepta conditia. Daca vor accepta si cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adica cei sase presedinti de sectoare vor fi alesi de mine, nu de altcineva si vor fi validati.

Voi dizolva toate birourile de conducere actuale ale organizatiilor si imi voi pune propriul meu secretar general si cei trei prim-vicepresedinti. Daca accepta cei din conducerea nationala cererile mele care sunt cat se poate de clare, adica nu Rares Bogdan singur, cu o echipa ce nu ii apartine, ci Rares Bogdan si echipa sa, atunci sunt pregatit sa preiau Bucurestiul, altfel nu", a declarat Rares Bogdan, citat de Mediafax, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.