Politica 31 Mai 2019 09:42
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un atac la adresa liderului liberal, Ludovic Orban, sustinand ca este "un combinagiu de anii '90".

"Ludovic Orban este un combinagiu de anii '90, este o relicva politica. Principalul sabotor al Ralucai Turcanu la sefia Camerei Deputatilor a fost Orban, de asemenea, principalul sabotor al lui Rares Bogdan este tot Orban. Am scapat de Dragnea, trebuie sa scapam si de Orban ca sunt la fel. Orban este ca o Dacie 1100, ne polueaza. Cat e Orban seful PNL, nu va trece motiunea de cenzura. Pro Romania nu sta de vorba cu Orban", a declarat Ponta, citat de stiripesurse.ro.

In egala masura, el a amintit si despre arestarea lui Liviu Dragnea. "Un spectacol sinistru, nu o sa incep acum sa plang dupa Liviu Dragnea, dar nici nu a intrat bine pe usa inchisorii si deja ii imparteau hainele. E ca in epoca Ceausescu, toti erau cu 'te iubim tovarase' si dupa doua ore erau toti revolutionari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.