Politica 30 Mai 2019 09:13
Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, ca nu a inteles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica

"Ce naste din pisica soareci mananca. De fapt, Ponta are un PSD mai mic, care va reveni la PSD si care oricand este dispus sa faca intelegeri cu PSD. Sa-l sustii pe candidatul PSD (n.r.- pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor) arata ca nu au inteles nimic. Totusi au trecut pragul, asa greu, au luat aproape 7%. Domnule, oamenii care i-au votat i-au votat nu pentru ca iubesc PSD si pentru ca vor ca Ponta sa sprijine PSD in Parlament. I-au votat cu speranta ca astia vor fi alaturi de noi sa ii dam jos pe PSD-isti", a afirmat Orban, potrivit Hotnews.ro.

Orban spune ca Ponta a sustinut candidatul social-democrat la presedintia Camerei Deputatilor in schimbul acceptarii de catre PSD a constituirii unui grup parlamentar al Pro Romania si spera Pro Romania sa sustina motiunea de cenzura pe care PNL o va initia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.