Politica 30 Mai 2019 09:01
Nicusor Dan si-a anuntat candidatura ca independent la Primaria Bucurestiului si a cerut sprijinul PNL si al Aliantei USR PLUS.

"Cred ca imediat ce o sa se termine toate aceasta nebunie cu probleme nationale, sefia Camerei Deputatilor, motiune de cenzura, eu cred ca o sa existe intelepciunea ca opozitia sa vina cu un candidat comun la Primaria Bucuresti si eu cred ca sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau sa fiu sa fiu candidat independent sustinut de partid, respectiv alianta.

Gabriela Firea este foarte greu de batut, nici candidatul aliantei, nici candidatul PNL nu poate sa o bata singur. Singura posibilitate este ca opozitia sa aiba cu candidat comun. O sa accepte alianta sa sprijine candidatul PNL? Nu! O sa accepte PNL sa sprijine candidatul aliantei? Nu! Atunci sa sprijine un independent sa castige toata lumea", a spus Nicusor Dan, potrivit G4media.ro.

Nicusor Dan a mai candidat la Primaria Bucuresti in 2016, cand a iesit pe locul doi dupa Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.