Politica 30 Mai 2019 08:46
Fostul premier Mihai Tudose sustine ca ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui sa isi dea demisia "pentru raul pe care il face tarii".

"Carmen Dan ar trebui sa isi dea demisia pentru 10 august, pentru cei care au fost luati cu duba, sunt vreo 20 de pentru, pentru care ar trebui sa isi dea demisia. Carmen Dan trebuie sa plece, nu pentru ca am ceva cu ea, ci pentru raul pe care il face tarii, si ea, si Dancila", a spus Mihai Tudose, la Realitatea Tv.

De asemenea, Mihai Tudose a vorbit despre votul desfasurat miercuri in Camera Deputatilor, vot secret pentru sefia camerei, post ramas vacant dupa arestarea lui Liviu Dragnea.

"Eu am votat cu Ciolacu! Votul pe care i l-am dat eu a fost multumesc pentru ce a facut el. La noi, la Braila lucrurile sunt simple. Nu a fost un deal, nu a fost o vanzare, a fost un multumesc", a spus fostul premier, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.