Politica 30 Mai 2019 08:23
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca nu are nimic sa isi reproseze.

"In realitate, singurul impediment pentru desfasurarea in bune conditii ale votului a fost cuplarea cu referendumul.

Cu 30 de zile inainte trebuie afisata de MAE lista tuturor centrelor de votare din strainatate. Cu doua saptamani inainte de alegeri, domnul presdinte a decis un referendum. S-a multiplicat pana la 6-7 minute pentru ca erau doua liste de redactat, una pentru alegerile europene, apoi erai intrebat daca votezi si la referendum, apoi se luau datele din buletin. Practic, ce s-a urmarit a fost un rezultat care a beneficiat de cei din opozitie. Am lucrat cu jumatate din posibilitati, pentru ca a trebuit sa gestionam si alegerile europene si referendumul.

Nici prin gand nu-mi trece, pentru ca nu este nimic sa-mi reprosez, dimpotriva, am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa poata vota cu totii. Dar referendumul ne-a injumatatit capacitatea de functionare", a raspuns Melescanu, intrebat ce i-ar raspunde presedintelui care i-a cerut demisia, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.