Politica 29 Mai 2019 18:39 de Clara Vacaru
Victor Ponta afirma ca deputatii Pro Romania nu au votat nici cu Ciolacu, nici cu Turcan, la votul pentru alegerea presedintelui Camerei Deputatilor, unde propunerea PSD a obtinut 172 de voturi iar cea a liberalilor doar 100.

"Scorul la vot a fost 172 pentru Ciolacu si 100 pentru Turcan! Concluzii:

1. Deputatii PRO Romania NU au votat nici cu Ciolacu nici cu Turcan / dar votul nostru azi oricum nu schimba nimic - suntem 22 din care la vot au participat doar 6 / nu avem si nu facem intelegeri cu PSD, dar nici cu PNL;

2. Desi PNL - USR si PMP au 107 deputati, Raluca Turcan a obtinut doar 100 de voturi. Faptul ca nu i-au convins nici pe toti ai lor sa voteze arata o problema reala. Iesirile isterice ale unor penelisti sau useristi care dau vina pe noi sau pe altii pentru infrangerea lor nu ii ajuta la nimic / fiti mai destepti si mai convingatori daca vreti sa castigati data viitoare / nici pe UDMR nu ati reusit sa ii convingeti!

3. PSD a obtinut voturile ALDE in baza negocierii de la Senat / plus cei cativa de la Minoritati (care de fapt sunt pesedisti vopsiti) / daca vreti sa rupem majoritatea asta trebuie sa venim cu alternative serioase - nu cu refulari ridicole;

4. De azi ProRomania are Grup Parlamentar - vom juca un rol mult mai puternic in Parlament!", a scris Ponta, pe Facebook, dupa ce Marcel Ciolacu a fost votat la sefia Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.