Politica 29 Mai 2019 13:54
Octav Cozmanca, fostul presedinte executiv al PSD si initiator, alaturi de Adrian Nastase, al unui grup de sprijin pentru PSD, a afirmat ca formarea grupului este "o obligatie morala" pe care membrii sai o au fata de partid.

"Nastase si cu mine am initiat acest grup de sprijin. Evident, daca va fi cazul si daca va dori cineva sa fie sprijinit. Deocamdata, vrem sa ne oferim sa ii sprijinim. Daca vor bine, daca nu… fiecare isi duce crucea. Este nevoie, in primul rand, de oameni, pentru ca oamenii sunt cei mai importanti, oameni competenti, oameni profesionisti, care au avut functii si care nu vor nimic acum, nu vor sa se agate de scaune, de functii, de avantaje, nu vor decat sa ajute, nu vor bani, nu vor nimic. Noi ne-am oferit pentru ca avem o obligatie morala fata de partidul acesta, pentru ca atatia ani de zile a fost condus de noi si care nu a avut niciodata asemenea insuccese.

Acum arunca unii pe altii vina...PSD-ul lui Dragnea. Adica voi ce-ati facut, ba? Nu ati fost in Biroul Permanent National? Nu ati fost in Comitetul Executiv? Ati votat unanimitati tot timpul si acum dati din gura, ca sa va salvati pielea. Nu se poate asa ceva! Asta nu e atitudine de om politic adevarat", a spus Octav Cozmanca, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.