Politica 29 Mai 2019 13:32
Senatorul PSD Serban Nicolae a vorbit despre ridicarea imunitatii presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca el nu a votat pentru inceperea urmaririi penale.

Serban Nicolae a afirmat, miercuri, ca acuzatiile pe care "nu stiu ce infractor" i le aduce lui Tariceanu "par ca nu au legatura cu Justitia" si ca astfel "scapa adevaratii infractori", sugerand ca dosarul in care este vizat liderul ALDE ar fi unul politic.

"Codrin Stefanescu si-a asumat raspunderea pentru rezultate si pentru organizare si a spus ca e dispus sa isi depuna mandatul, ceea ce a fost acceptat, nu au fost probleme deosebite. Si ca dovada este faptul ca Stefanescu nu pleaca din partid, nu e suparat. Ca sa lamuresc cu Comisia: din punctul meu de vedere, aceasta sicana, aceste actiuni facute pe protocoale, acest tip de actiuni facute dupa 10 ani pentru ca s-a sesizat nu stiu ce infractor care, patruns de spiritul pocaintei, sa faca declaratii imi par ca nu au legatura cu Justitia.

Ori eu nu pot, ca senator, sa cer urmarirea penala a unui om, stiind ca asta este partea procedurii penale, pe asemenea considerente. In felul asta, scapa adevaratii infractori, cat timp te ocupi de adversarii politici. Sunt foarte multe lucruri care par cat se poate de flagrante: au disparut padurile, a disparut industria, a disparut flota. Marea problema a fost cu doua salariate de la DGASP Teleorman, marea problema a fost contractul cu nu stiu ce firma, facut prin transfer bancar, cu toate actele la vedere, prin guvern, dupa 10 ani. Mi-e greu sa cred ca timp de 10 ani s-au facut plati catre Microsoft si nimeni nu a observat pana cand nu au gasit o cale sa se ia si de Calin Popescu-Tariceanu", a declarat Serban Nicolae, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.