Politica 28 Mai 2019 11:43
Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, propune organizarea de alegeri anticipate cat mai curand, avand in vedere ca exista contestare din partea opozitiei si a presedintelui Klaus Iohannis fata de guvernarea social-democrata.

"Eu sunt adeptul celei de-a treia solutii, in sensul ca exista un grad foarte mare de contestare din partea opozitiei, exista o pozitie neta si fatisa a presedintelui Iohannis fata de guvernarea PSD, exista si un vot popular, care sigur e foarte greu sa decelam cu exactitate cat a fost dat pentru europarlamentare, cat a fost dat impotriva guvernarii, cat a fost dat impotriva persoanei Dragnea.

Atunci, pentru a lamuri lucrurile, cred ca ar trebui sa mergem catre alegerile anticipate. In cele mai rapid mod posibil pentru a nu da posibiltatea acelora care sigur contestand vehement guvernarea PSD nu doresc cu adevarat sa-si asume sarcina de guvernanti", a afirmat Buzatu, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.