Politica 28 Mai 2019 10:36
Primarul PSD din Bacau, Cosmin Necula, apropiat al senatorului Dragos Benea, sustinut de Liviu Dragnea pe listele pentru europarlamentare, ii cere demisia Vioricai Dancila din functia de premier.

"Cred ca poporul a spus Partidului Social Democrat suficient. Este momentul sa intelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar si transparent cetatenii spun ca noi trebuie sa plecam de la guvernare.

Cred ca este momentul sa recunoastem ca acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalenta unor alegeri parlamentare.

Acest vot ne delegitimeaza pentru a conduce Guvernul Romaniei. Consider ca in actualul context european si national cei care au castigat aceste alegeri trebuie sa isi asume guvernarea. Romanii asteapta ca un nou guvern sa rezolve problemele acestei tari.

Totodata, am convingerea ca Romania trebuie sa aiba o opozitie de stanga puternica. Insa intr-o opozitie de stanga veritabila nu isi mai pot gasi locul Oprisani, Stefanesti si Badalai!

Rezumand, doamna Dancila, va rog sa va dati demisia!
Doamnelor si domnilor ministri, va rog sa va dati demisiile!

Astazi, romanii spun ca PSD trebuie sa fie in opozitie!", a scris Cosmin Necula pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.