Politica 28 Mai 2019 09:02
Fostul presedinte Traian Basescu o indeamna pe Viorica Dancila sa demisioneze.

"Trebuie tinuta carma. E un moment de criza. Un moment de criza majora in coalitie. Degeaba mai vorbesc de legitimitatea pe care au avut-o in 2016, ea e injumatatita si transferata opozitiei.

Dancila trebuie sa demisioneze, categoric, e cea mai buna solutie. Greseste ca nu o face. Ea e controlata de baronimea locala. Greseste! Va duce PSD la 10-12%! Doamna, nu va lasati pacalita de haita din jurul dumneavoastra. Mergeti la Cotroceni si depuneti mandatul!

Cand Dumnezeu vrea sa te batjocoreasca, iti ia mintile. Asa e Orlando asta, discotecarul.

Ei nu mai pot guverna. Mandatul trebuie predat la presedinte si el sa gaseasca o solutie. El a cerut demisia, inseamna ca stie ce vrea sa faca, nu o cerea aiurea.

Trebuie oprit acest program criminal, in care secatuiesc finantele tarii si nu dau niciun ban la investitii. Ei au inteles doar atat: ne cumparam simpatie dand bani la populatie. Nu rezista Guvernul pana la Congresul PSD. E presiune din partea societatii, proteste in strada.", a spus Traian Basescu la B1 TV, citat de Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.