Politica 27 Mai 2019 18:41 de Clara Vacaru
Condamnarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, reprezinta "un moment dificil" pentru partid, a declarat luni premierul Viorica Dancila, care a precizat ca, in calitate de presedinte executiv al formatiunii, conform statutului, preia functia de sef al social-democratilor.

"Indiferent de sentimentele fata de Liviu Dragnea, pentru PSD condamnarea presedintelui in functie reprezinta un moment dificil, asa cum ar reprezenta pentru orice partid. Uman vorbind, este o drama atat pentru el ca persoana, cat si pentru familia lui, iar in calitate de colegi de partid suntem alaturi de dumnealui si de familia sa. Evident, este un moment dificil. Nu vom comenta in niciun fel decizia instantei de judecata pronuntata astazi", a spus Viorica Dancila, la sediul PSD din Baneasa.

Ea a adaugat ca PSD este un partid unit in momentele dificile.

"Maine, am convocat BPN la ora 11,00, Comitet Executiv la ora 18,00. Impreuna vom lua deciziile, impreuna vom vedea unde am gresit, care sunt pasii pe care trebuie sa ii facem si cum putem actiona in perioada urmatoare intr-un mod unitar, intr-un mod in care sa arate unitatea partidului. In calitate de presedinte executiv, conform statutului, preiau functia de presedinte al PSD, iar celelalte lucruri le vom hotari in forurile statutare ale partidului", a spus aceasta.

Retail jobs

Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.