Politica 27 Mai 2019 15:20
Rares Bogdan considera ca "niciun alt lider politic din Romania nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea"

"Din fericire populistii au primit o lectie usturatoare in Romania. PSD obtine un minim istoric, e o lectie pe care o primeste acest partid care in ultimele saptamani a avut un discurs anti-european. Liviu Dragneaa a depasit in virulenta si radicalism intreg discursul lui Viktor Orban sau Kaczynski. (...) In acest moment, daca Dragnea ramane liderul PSD, PSD ar trebui scos din PES.

Niciun alt lider politic din Romania nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea. De trei ani jumatate nu s-a ocupat de altceva decat de infractori, de drepturile infractorilor. Nu are cum sa demoleze Statul roman. Astazi, condamnarea a fost bazata pe probe, am incredere in justitie. Va reseta PSD. Practic din acest moment, PSD vor fi probabil alegeri, schimbari, va fi o resetare completa a actualei conduceri. Vom vedea cine va veni sa conduca acest partid. Daca Victor Ponta se va intoarce, daca vine un alt baron, Marian Oprisan, Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, sau Dancila", a delcarat Rares Bogdan, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.