Politica 27 Mai 2019 12:18
Codrin Stefanescu, secretar general executiv al PSD, a declarat, dupa rezultatul obtinut de PSD la alegerile europarlamentare, ca "o sa faca putina curatenie in aceste zile".

"Nu luati in seama obraznicii de acest gen, nu au nicio legatura cu partidul. Am inteles semnalul pe care l-a trimis electoratul. Sunt organizatii care au facut peste 40% si organizatii ca a domnului Negoita care a facut 16%. Trebuie facute niste analize foarte aplicate si foarte serioase. O sa vedem in cadrul CEx, sa vedem exact unde am gresit, unde n-a fost bine receptionat mesajul, am avut comunicatori foarte buni, oameni tineri, de nadejde. Candidatii au fost prezenti la fiecare intalnire, au fost printre oameni.

Electoratul nostru nu s-a diminuat foarte mult. Este obligatoriu sa fim uniti. PSD a facut foarte multe lucruri bune pentru romani. Acum trebuie sa ne gandim la electoratul nostru. Vor mai fi critici, de la oameni care au fost mereu foarte detasati, care nu s-au integrat. O sa facem putina curatenie in aceste zile" a spus Codrin Stefanescu la Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.