Politica 27 Mai 2019 10:54
Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat la RFI ca este "socat" de rezultatul obtinut de formatiunea sa la alegerile de duminica.

"Pe mine, personal, da, m-a socat foarte tare, pentru ca eu in ALDE alaturi de colegii mei am ales un drum, am spus ca vrem sa facem legi impotriva abuzurilor, sa-i aparam pe oameni de abuzuri. Sigur ca sunt socat cand constat ca acel slogan obscen impotriva PSD-ului ne-a atins si pe noi, suntem victime colaterale si iata, acel slogan a fost cu mult mai puternic decat ceea ce vrem noi sa facem si anume sa-i aparam pe oameni de abuzuri, dar romanii au intotdeauna dreptate atunci cand voteaza.

Mi-e greu sa identific actiuni in favoarea oamenilor ale celor de la PNL, de exemplu (...). Probabil ca functioneaza si vorba aceea ca romanul are memorie scurta, probabil ca n-a fost bine nici marirea salariilor, nici climatul economic, despre care multi oameni de afaceri vorbesc ca este unul favorabil, probabil toate lucrurile astea sunt nesemnificative. A contat foarte tare ura si reactia multor oameni impotriva unui om care a fost demonizat si iata, se deconteaza acest lucru”, a declarat Zamfir, potrivit News.ro.

Daniel Zamfir considera ca Diaspora a dat tonul:

"Acolo, in Diaspora, lucrurile sunt intotdeauna iata, se pare, intr-o directie. Pana la urma si acel slogan obscen tot in Diaspora s-a nascut. Se pare ca Diaspora a dat tonul", a mai spus senatorul ALDE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.