Politica 27 Mai 2019 08:57
Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca intra in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale.

"Imi depun candidatura interna pentru desemnarea prezidentiabilului PSD! Trebuie sa organizam alegeri interne, asa cum se face in toate partidele democratice.

Cand insistam, domnilor Dragnea si Tariceanu, spunand ca e absolut necesar un referendum de suspendare a lui Iohannis, dadeati replici savante promovand acea prostie monumentala: "Daca facem referendum, il victimizam si il crestem!"... Ei, uite ca a facut el referendum! Desi il detest, a avut (sau au avut cei din jurul lui) curajul de a risca. Putea sa piarda, dar a castigat. Dumneavoastra, domnilor Dragnea si Tariceanu, ati pierdut lipsiti fiind total de curajul de a risca!... Iar sa pierzi pentru ca nu ai incercat nimic e de o mie de ori mai rau decat sa pierzi pentru ca ai incercat ceva imposibil!

PSD va intelege macar acum ce spun de doi ani si jumatate sau se va indrepta catre inevitabil", a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.