Politica 27 Mai 2019 08:07
Rares Bogdan a declarat ca PNL va depune plangere penala impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, dar si impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu.

"Astazi, Romania a dovedit ca este europeana. Prezenta la vot a dovedit ca acestei tari, in momente de cumpana, ii pasa, ca acest neam nu se lasa ingenuncheat. (...) Un gand deosebit pentru fratii nostri din Diaspora care astazi au fost umiliti intr-un mod mai grav decat in urma cu patru ani si jumatate. Ne cerem noi iertare si ii asiguram ca sunt ultimele alegeri organizate de PSD si cei din ALDE, care nici macar nu au facut pragul electoral. Urmatoarele alegeri vor fi organizate de catre PNL si aliatii sai.

Vreau sa ii asigur ca nu il vom ierta pe Teodor Melescanu, i-am solicitat demisia si il anuntam inca o data ca am inregistrat plangere penala impotriva sa si a doamnei Carmen Dan. Le solicitam parasirea de urgenta a Guvernului si, de asemenea, doamnei Viorica Dancila ii cerem demisia pentru modul incalificabil in care a organizat aceste alegeri si pentru refuzul de a da ordonanta de urgenta pentru prelungirea procesului electoral cu doua ore", a spus Rares Bogdan la sediul PNL, potrivit DCnews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.