Politica 26 Mai 2019 22:14
Rares Bogan a anunta ca vor cere demisia Guvernului Dancila si vor cere alegeri anticipate de urgenta. 

"Noi vom initia motiune de cenzura, vom cere demisia de urgenta a Cabinetului, iar in cazul in care acest lucru va intarzia, vom veni cu o motiune de cenzura. Dat fiind faptul ca in acest moment PSD si aliatii lor din ALDE, cei care n-au facut pragul electoral, nu mai au legitimitatea de a conduce Romania, vom cere alegeri anticipate de urgenta pentru ca romanii sa se poata exprima cu privire la cine doresc sa-i conduca in urmatorii ani", a spus Rares Bogdan, potrivit Antena3.ro.

Rares Bogdan a criticat modul in care au fost organizate alegerile din Diaspora

"Situatia e extrem de simpla. Noi ne-am propus un scor de 25% la aceste alegeri. Dupa toate calcule si exit-poll-urile, scorul e mai mare decat cel pe care l-am fixat. Sunt incantat, dar in acelasi timp ingrijorat de faptul ca cei din conducerea PSD nu inteleg ce au facut astazi cu peste 4 milioane de romani din afara granitelor.

Din nou vom fi pe primele pagini ale ziarelor din cauza modului incalificabil in care au organizat alegerile in Diaspora. Au fost cozi kilometrice si peste 100.000 de romani nu au reusit sa voteze. Nu inteleg de ce doamna Dancila nu a dat ordonanta de urgenta pentru prelungirea cu doua ore a scrutinului, cum nu inteleg de ce nu au permis ca cei aflati in fata sectiilor de vot sa fie inscrisi pe liste pentru a vota. E un act grav pe care l-au savarsit impotriva cetatenilor romani. Nimeni nu stia cum voteaza acesti oameni. Poate erau votanti PSD. In continuare, PNL va lua o decizie maine, acum suntem rezervati. Dupa ce vedem rezultatul final. vom lua o decizie. Dar azi PSD nu mai are legitimitatea de a conduce Romania", a mai spus Rares Bogdan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.