Politica 26 Mai 2019 21:42
Dan Barna si Dacian Ciolos au facut primele declaratii dupa rezultatul votului.

"Votul de astazi arata ca Romania renaste. Cetatenii romani au dat redat sens democratiei prin votul lor. Au demonstrat ca Romania este o tara europeana, Romania da un exemplu Europei despre ce poate face o natie care se mobilizeaza pentru a le arata politicienilor incotro trebuie sa mearga. Acesta e exemplul, o mobilizare de exceptie a societatii, inclusiv a comunitatii maghiare din ultimele zile. Vrem sa le multumim celor din diaspora, au aratat ca vor o tara demna, au parcurs ore intregi cu masina pana la sectiile de vot si au stat alte multe ore la cozi, au demonstrat ca sunt parte a poporului roman", a spus Dacian Ciolos, potrivit Realitatea.net.

"Astazi Romania a raspuns, prin referendumul despre ce Romanie vrem sa fie, romanii au raspuns, prin cele doua intrebari, ca primul pas a fost facut. Oamenii au spus "pana aici", acest raspuns arata ca fortele de bun simt, presedintele Romaniei, partidele de Opozitie care au crezut ca justitia trebuie sa ramana independenta si Romania trebuie sa ramana europeana, este o victorie uriasa a romanilor care s-au mobilizat mult peste toate asteptarile... Romania arata ca tara se reinsanatoteste, cu acest Parlament asa cum arata azi nu putem merge spre mai bine", a afirmat Dan Barna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.