Politica 24 Mai 2019 17:05
Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a declarat vineri ca asteapta scuze din partea social-democratilor timiseni, care in materiale electorale ar fi prezentat realizarile unui primar liberal ca fiind ale PSD.

"M-a sunat primarul din comuna Padureni sa-mi spuna ca prin comuna au fost distribuite materiale prin care toate proiectele dansului pe AFIR sunt prezentate ca fiind proiectele PSD si au poza liderului Consiliului Judetean PSD pe ele. Sunt proiecte pe infrastructura mare, alimentare cu apa si canalizare, construire de trotuare, proiecte culturale de zeci de milioane de lei. S-a dorit sa induca ideea ca administratia locala este pesedizata sau ca are realizari datorita PSD", a afirmat Nicolae Robu, intr-o conferinta de presa.

Liderul liberalilor timiseni a catalogat gestul ca fiind un furt al muncii altora si a adaugat ca spera "sa-si ceara scuze cei de la PSD local", adaugand ca i-ar placea sa creada ca raspandirea afiselor n.r. s-a facut fara stirea lor.

Pe de alta parte, Nicolae Robu a anuntat ca liberalii vor depune o sesizare la BEJ, dupa ce in Spitalul de psihiatrie din Jebel le-au fost distribuite bolnavilor formulare tipizate, prin care acestia sa solicite urna mobila in ziua votului de duminica, dar pe care apare si o stampila a PSD Timis, scrie Agerpres.

"Cum sa le dai cetatenilor sa depuna cerere de urna mobila pe un formular pe care jos ai pus sigla Organizatiei Judetene a PSD? Este o sfidare sa se faca asa ceva si mi se pare descalificant gestul", a afirmat Nicolae Robu.

Nicolae Robu i-a indemnat pe cetateni sa iasa la votul de duminica si sa sustina si referendumul pe temele justitiei, declansat de presedintele Klaus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.