Politica 24 Mai 2019 09:02
Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria in alegerile europarlamentare din Olanda a partidului lui Frans Timmermans, ca "se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb".

"Alegerile Europarlamentare incep cu vesti foarte bune pentru social democratii pro europeni (inclusiv pentru ProRomania) - si cu vesti proaste pentru iresponasbilii demagogi si ridicoli care s-au cocotat in fruntea PSD!

1. Social Democratii lui Frans Timmermans au castigat Alegerile din Olanda (se pare ca olandezii nu se uita la Antena3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb).

2. Noul cantec comunisto-fascist despre PSD si ce rau este "Timmerman" a ajuns in presa europeana - prin promovarea facuta de Codrin (Bufonul lui Vadim- devenit recent bufonul lui Dragnea, dar si Secretar General al PSD);

3. Europarlamentarii ProRomania pe care dvs ii veti alege duminica (Corina Cretu, Mihai Tudose, Iurie Leanca) vor merge la Bruxelles in Grupul Social Democrat in locul zanaticilor antieuropeni de pe lista lui Dragnea, in acest fel adevaratii social democrati din Romania vor fi reprezentati in continuare cu cinste la nivel european!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.