Politica 23 Mai 2019 17:42
Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat dupa ce UDMR a anuntat ca nu va mai sustine, incepand de joi, nici o initiativa sau masura a Guvernului.

"UDMR in panica!

Kelemen Hunor si gasca lui de la varful UDMR au intrat in panica.Compromisa de cardasia cu Budapesta si dezavuata de cetatenii romani de etnie maghiara, gasca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European.

Cu disperare, liderii UDMR, desprinsi de realitatile minoritatii pe care pretind ca o reprezinta, s-au agatat de incidentul de la Valea Uzului si au anuntat inghetarea relatiilor cu alinta PSD-ALDE, pe care, contra cost (contra functii si contracte) au sprijinit-o pana acum fara rezerve in politica antinationala pe care au dus-o.

In realitate, Kelemen Hunor si gasca lui au anuntat inghetarea relatiilor cu PSD si ALDE in incercarea de ai pacali pe etnicii maghiari ca s-au desprins de cardasia cu Dragnea, Valcov, Chitoiu si Tariceanu, incercand astfel sa-si salveze rezultatul electoral de la europarlamentare. Eu sper ca nu vor reusi sa-i mai pacaleasca inca o data pe onestii cetateni romani de etnie maghiara", a scris Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.