Politica 23 Mai 2019 10:57
Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca "orice partid la putere are o eroziune de vreo 6-7% care merg spre opozitie".

"Ma uimeste surpriza unora cica mari analisti care nu cred ca PSD poate lua doar 20% de la 45% acum doi ani. Oameni buni, ganditi-va putin ca sa intelegeti:


  • orice partid la putere are o eroziune de vreo 6-7% care merg spre opozitie. Din cauza haosului absolut din ultimii ani, eroziunea poate fi lejer de 10%

  • votantii de atunci, multi, au votat de fapt pentru seriozitate si stabilitate - 'PSD mai fura, dar face ceva, are cei mai competenti oameni, e liniste cu ei'. Acestia se muta acum masiv spre Ponta si ALDE (cf sondajelor vreo 12-15%)

  • prezenta mai mare la vot acum merge in totalitate spre opozitie. Daca doar 5% merg in plus, inseamna 10 puncte castigate de opozitie.



Deci 20% e absolut rezonabil si rational. ganditi un pic. Si da - cred ca e foarte posibil ca Alianta USR/PLUS sa ia peste PSD", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.