Politica 22 Mai 2019 14:20
Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a spus, dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca va vota la referendum, ca aceasta este obligata moral sa participe, in conditiile in care Guvernul implementeaza si aloca bani pentru acest scrutin.

"La initiativa lui Klaus Iohannis, Guvernul a trebuit sa implementeze acest refrendum, asa ca premierul e logic ca e obligata morala sa participe la acest vot. Daca ea e seful Guvernului si a alocat bani pentru referendum, e normal ca in calitate de prim-ministru sa voteze, si sa nu boicoteze", a declarat Codrin Stefanescu, potrivit Digi24.

De asemenea, Codrin Stefanescu a sustinut pozitia sa de a nu vota la referendum, ci doar la europarlamentare, in 26 mai.

"In calitate de cetatean al Romaniei, pe 26 mai voi vota cu PSD si nu voi vota la referendum. Declaratia mea si a altora e in nume personal. Asa cum multa lume se declara pro sau contra referendumului. Probabil ca unii lideri din PSD vor face la fel", a mai spus Stefanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.