Politica 22 Mai 2019 12:48
Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca nu a inteles ca anuntul presedintelui PSD Liviu Dragnea ar fi unul care vizeaza o candidatura proprie la prezidentiale.

"Anuntul domnului Dragnea nu l-am inteles ca anuntarea unei candidaturi a domniei sale duminica seara. Noi am facut un plan impreuna, sa mergem pe o candidatura comuna, ca sa fie anuntata dupa alegerile pentru Parlamentul European si sa gasim cea mai buna solutie pentru un candidat capabil sa il infranga pe Iohannis", a afirmat Calin Popescu Tariceanu, miercuri, la DC News, citat de Mediafax.

Declaratia lui Calin Popescu tariceanu vine in contextul in care Liviu Dragnea a spus, intrebat daca s-a hotarat sa candideze la prezidentialele din toamna, ca PSD va face un anunt pe acest subiect duminica seara, dupa alegerile europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.