Politica 22 Mai 2019 09:00
Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, la Craiova, ca nici comunistii nu si-au permis sa ridice si sa bage in duba protestatari, asa cum s-a intamplat la Topoloveni.

"Stiti unde s-a vazut cel mai bine cum ar arata Romania lui Dragnea? La Topoloveni. Cativa oameni nemultumiti si-au permis sa nu fie de acord cu Dragnea, s-au dus acolo si l-au fluierat. Pac in duba si la politie, nici macar comunistii nu si-au permis. Dar asta acolo ne vrea", a spus Iohannis, potrivit Hotnews.ro.

Klaus Iohannis a mai spus ca niciunul dintre liderii europeni relevanti nu vor sa vorbeasca cu PSD, pentru ca "incearca sa indoaie legile pentru a-si scapa liderul, sa subjuge justitia pentru a scapa coruptii care s-au cocotat in fruntea statului. Te si doare capul cand ii auzi pe PSD-isti cum merg prin campanii prin tara si incearca sa vina cu totul felul de idei ciudate. PSD nu mai vrea in Europa".

Potrivit publicatiei locale, protestatarii care s-au adunat in fata Casei de Cultura din Topoloveni pentru a-l astepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicati de jandarmi si dusi cu dubele la politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.