Politica 21 Mai 2019 14:42
Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca "exista semnale clare ca se pregateste un amplu proces de cumparare de voturi".

"Prefecti, presedinti de Consilii Judetene ii forteaza pe primari sa stea in fata sectiilor de votare si sa ii influenteze pe alegatori sa nu ia buletinele de vot la referendum. Avem semnale foarte clare ca se pregateste un amplu proces de cumparare de voturi. Avem semnale clare ca in toate institutiile publice, conducatorii pesedisti pun presiune asupra angajatilor", a spus Orban la rfi.ro

Solicitat sa spuna ce dovezi are in privinta unei posibile fraudari a alegerilor, Ludovic Orban a raspuns ca s-a referit la boicot.

"M-am referit la boicot si la posibila fraudare. Avem informatii din teren, de la membrii nostri, avem informatii inclusiv de la primari PSD, care ne-au spus ca prefectii ii aduna si le dau indicatiile astea. Avem semnale clare ca PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la acest referendum", a mai spus liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.