Politica 21 Mai 2019 13:10
Fostul premier Adrian Nastase sustine ca "Traian Basescu se pregateste sa plece la Bruxelles sa-i ia locul Monicai Macovei pentru a 'intoarce' poporului experienta pe care a capatat-o ca fondator al 'regimului mafiot' din Romania".

"Basescu se pregateste sa plece la Bruxelles sa-i ia locul Monicai Macovei – pe care el a trimis-o acolo – pentru a 'intoarce' poporului experienta pe care a capatat-o ca fondator al 'regimului mafiot' din Romania.

Nu are rost sa recapitulez acum ce au insemnat pentru romani cele doua mandate de presedinte ale lui Basescu. Stagnare economica, scaderi de salarii, crize politice continue, catuse, abuzuri, distrugerea viitorului european al Republicii Moldova, esecul intrarii in Spatiul Schengen, blocarea proiectelor de autostrazi si cate altele. Acum va cere sa-i asigurati o sinecura la Bruxelles, ca recompensa pentru realizarile sale", a scris Adrian Nastase pe blog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.