Politica 20 Mai 2019 14:58
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, este de parere ca, in cazul in care PSD va obtine un scor mai slab la alegerile pentru Parlamentul European, sub 30%, atunci Viorica Dancila il va executa pe Liviu Dragnea.

"Oricat de obedient ai fi, incepi sa cunosti oameni, incepi sa afli lucruri. Ai acces. Incepi sa-ti dai seama cand cineva isi bate joc de tine. Dragnea nu semneaza nimic, Valcov nu semneza nimic. Doamna Dancila a fost la Washington unde i s-a spus ca OUG 114 e facuta pentru rusi, ca sa nu faca americanii investitii. La Bruxelles i s-a spus ca OUG pe Justitie sunt pentru Dragnea. Nu stiu daca are curajul si puterea sa se lupte pentru independenta. Daca PSD obtine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dancila. Daca ia sub 30% il va executa Dancila pe Dragnea.

Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD si cu banii de la buget", a spus Ponta intr-un interviu acordat Adevarul, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.