Politica 19 Mai 2019 16:52 de Clara Vacaru
Liviu Dragnea l-a catalogat, duminica, pe presedintele Klaus Iohannis, la mitingul PSD din Targoviste, drept „cel mai mare mut” din politica romaneasca si l-a acuzat ca „face galagie” pentru a acoperi rezultatele economice ale Guvernului.

Cel mai mare mut pe care l-a dat politica romanieasca a inceput sa faca galagie. Credeti ca are iohannis ceva de spus? Credeti ca are vreun proiect de tara? Nu, oameni buni, fac galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice, sunetul scos de motoarele industriei si agriculturii, sunetul scos de cresterea pensiilor si salariilor. Este zornaitul banilor in buzunarele romanilor. De ce credeti ca face acest zgomot? Ca oamenii sa nu vada ca Romania se dezvolta, Romania creste. (...) Sa stiti ca si Iohannis a produs ceva in economie, industria urii”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.