Politica 18 Mai 2019 13:05 de Clara Vacaru
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat sambata, la sosirea la mitingul PNL, referindu-se la incidentele care au avut loc la Topoloveni, ca este "revoltator" ca in anul 2019, oameni care sunt nemultumiti de un politician sa fie luati de jandarmi.

"Este revoltator ca in anul 2019, oameni care pur si simplu sunt nemultumiti de un politician, sa fie luati de jandarmi. Cred ca aici avem imaginea Romaniei lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat! Asa ne-au aratat imaginile de la Topoloveni. Niste oameni nemultumiti, pe buna dreptate, de Dragnea, s-au dus pur si simplu sa protesteze pasnic si au fost luati de jandarmi", a spus seful statului.

In opinia sa, acest lucru este "incredibil si inimaginabil". I

In acest context, presedintele Iohannis i-a indemnat pe cetateni sa mearga la vot pe 26 mai. "Iata un argument puternic pentru a merge la vot, pentru a da un raspuns acestui guvern si acestei guvernari esuate", a afirmat seful statului.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, impotriva PSD, in timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, in oras, au fost ridicate de catre jandarmi si duse la sectia de politie.

"Zece persoane care afisau bannere au fost ridicate de catre fortele de ordine si conduse la sectia Politiei Topoloveni pe motiv ca participau la o adunare publica nedeclarata, dupa care au refuzat sa paraseasca zona la solicitarea fortelor de ordine. Au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea identitatii si luarea masurilor legale", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Arges, Ionel Flavius Tanase.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.