Politica 17 Mai 2019 09:43
Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat in urma atacului presedintelui PSD Liviu Dragnea la adresa Corinei Cretu, candidat la alegerile europarlamentare, dupa ce social-democratul a precizat ca ea ar fi votat impotriva Romaniei. 

"Dragnea ori este complet analfabet si nu cunoaste structurile europene - ori se adreseaza unor oameni neinformati care pot sa creada orice aberatie! Corina Cretu NU face parte din niciun “Consiliu de Ministri” de care vorbeste Dragnea. Din Consiliul de Ministri ai UE fac parte ministrii din Guvernul “Dancila” (alaturi de ministrii din celelalte guverne europene) / daca Dragnea se refera cumva la Colegiul Comisarilor (care conduce Comisia Europeana) acolo deciziile nu se iau prin vot - exact ca si in Guvernul de la Bucuresti decide Presedintele Comisiei (ca un Prim Ministru)!

Citeste si: Liviu Dragnea, atac la adresa Corinei Cretu: A votat impotriva Romaniei

Dar Dragnea iar a iesit ca un sobolan din cotloane sa muste si sa-i murdareasca pe cei care fac cinste Romaniei!!! Doar pentru ca nu poate sa fure linistit si sa minta romanii! Si este mort de frica vazand ca ProRomania creste in sondaje si el duce PSD in prapastie!

Corina Cretu este un adevarat social democrat - un roman care a facut cinste Romaniei! ProRomania pentru ca tine cu Romania / atacurile sobolanilor mafioti doar arata ca le este frica!

Pe 26 Mai fiti ProRomania! Ca sa scapam de mafioti si analfabeti!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.