Politica 15 Mai 2019 08:28
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca PSD a primit de la Bugetul de Stat 16 milioane de RON doar in luna mai, banii fiind folositi pentru a tipari "ziare otravite, sa plateasca reclame mincinoase, autobuze care aduc oameni la miting si postaci gretosi".

"Aici sunt banii dvs! Peste 6 milioane de euro doar in luna Mai!!!

PSD a primit de la Bugetul de Stat (de la banii de sosele, spitate si scoli) 16 milioane de RON doar in luna Mai! Ii foloseste ca sa tipareasca ziare otravite, sa plateasca reclame mincinoase, autobuze care aduc oameni la miting si postaci gretosi care injura pe conturile noastre de Facebook ( o sa ii vedeti cum apar imediat)! Nu cred ca asta inseamna social democratie!

PNL a primit de la Bugetul de Stat (de la banii de sosele, spitale si scoli) 7 milioane de RON in luna Mai ! Ii foloseste pentru actiuni politice contra PSD! Nu cred ca asta inseamna liberalism!

Daca pe 26 Mai ii mai votati - inseamna ca nimic nu mai conteaza!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.