Politica 14 Mai 2019 16:51
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea candida din partea USR la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va obtine functia de procuror-sef european.

"Urmeaza alegerile prezidentiale in iarna si nimeni nu va iesi din transa. USR-ul va avea candidat, PNL-ul are deja candidat anuntat, PSD-ALDE nu se stie, dar dorinta exista", a declarat liderul UDMR, citat de Hotnews.ro.

Liderul UDMR crede ca Laura Codruta Kovesi va candida daca nu va ajunge procuror-sef european.

"Vine Kovesi, va candida Kovesi daca nu se duce procuror-sef european? Sigur ca va candida. Ca de doi ani de zile se pregateste, se construieste imaginea lui Kovesi. (...) Fiindca aici exista o logica - USR-ul trebuie sa aiba un candidat, mai ales daca scoate un rezultat bun la europarlamentare. E o logica elementara din punct de vedere politic. Cu cine sa mearga? Dacian Ciolos e mult si sub Dragnea", a spus Hunor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.