Politica 14 Mai 2019 15:23
Monica Macovei a spus, dupa ce Frans Timmermans a trimis o scrisoare prin care ameninta Romania cu activarea Articolului 7, ca PSD-ALDE "tradeaza tara si romanii pentru ca ei sa nu ajunga la inchisoare"

"Dragnea&Tariceanu, PSD&ALDE tradeaza tara si romanii pentru ca ei sa nu ajunga la inchisoare! Romanii vor in Europa, dar grupul infractional al lui Dragnea&Tariceanu vrea sa ne scoata din Europa!

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene a informat in scris Guvernul si Parlamentul ca poate fi declansat articolul 7 din Tratatul UE.

Comisia afirma ca modificarile la Codurile penale aduc «o impunitate de facto pentru infractiuni, inclusiv infractiuni de coruptie», intelegand foarte bine jocul pervers al acestei coalitii care lucreaza numai pentru scaparea infractorilor. Comisia atrage atentia si asupra presiunilor puse pe DNA si Inalta Curte de Casatie si Justitie, care trebuie sa inceteze.

Activarea articolul 7 inseamna suspendarea dreptului de vot al Romaniei ca stat membru UE si imposibilitatea apararii intereselor tarii. Si asta din cauza politicienilor din grupul infractional al lui Dragnea&Tariceanu care au furat si mintit si care nu ezita sa arunce Romania in haos si dictatura pentru a nu ajunge ei la inchisoare.

Cel mai mare pericol la adresa Romaniei, in acest moment, este majoritatea PSD&ALDE, controlata de Dragnea", a scris Monica Macovei pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.