Politica 14 Mai 2019 09:10
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena3, ca "puterea adevarata din Romania o tine Iohannis cu cei din Statul Paralel".

Despre mitingul de la Iasi, Dragnea a declarat ca a "fost greu" sa-i retina pe simpatizantii PSD sa nu riposteze la protestatari.

"A fost greu ca niciun simpatizant sa nu riposteze. Majoritatea din autocar au vrut sa iasa.(...) Cand ies 30.000 sa riposteze la cateva zeci rezultatul e previzibil. Doamna «Chichirau» era la Iasi si batea niste oameni in varsta. (...) Daca vor o tara plina de violenta, sa-i voteze pe ei. (...) Niste tineri injectati de la USR sunt de vina. (...) Fiecare dintre cei violenti beneficiaza de pe urma programului de guvernare PSD", a spus Dragnea, citat de Adevarul.ro.

Liderul PSD a mai spus si ca "puterea adevarata" din tara este detinuta de Klaus Iohannis si ca principalul actor din spatele protestelor impotriva PSD este SRI.

"Puterea adevarata din Romania o tine Iohannis cu cei din Statul Paralel", a declarat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.