Yuppy 13 Mai 2019 15:46
Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca "orice atac impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a PNL face bine PSD-ului si ALDE".

"Adversarul politic al PNL este PSD-ul lui Dragnea si PSD-ul lui Tariceanu. Ii sfatuiesc pe toti aceia care vor sa contribuie la indepartarea de la putere a acestui grup infractional organizat sa se mobilizeze, sa faca aceasta campanie pentru referendum si le spun ca orice atac impotriva presedintelui Iohannis si a PNL, in conditiile in care suntem angajati intr-o batalie extrem de dura cu PSD-ul lui Dragnea si cu PSD-ul lui Tariceanu, face bine PSD-ului si ALDE", a spus, luni, liderul PNL, Ludovic Orban, intrebat ce parere are despre atacul lui Dacian Ciolos la adresa presedintelui Klaus Iohannis, citata de News.ro.

Reactia vine dupa ce liderul PLUS, Dacian Ciolos, a lansat un atac la adresa PSD, dar si a presedintelui Klaus Iohnanis, concluzia sa find: "Vrem un presedinte implicat si responsabil si un guvern profesionist".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.