Politica 13 Mai 2019 15:01
Deputatul PSD Catalin Radulescu a afirmat luni ca mai mult de jumatate dintre romani asculta si manele si ca melodia lui Nicolae Guta dedicata PSD este doar un cantec, nu clip electoral.

Intrebat de jurnalistii de la Parlament daca maneaua lui Nicolae Guta dedicata PSD este un clip de campanie, el a spus ca nu se ocupa "de chestia asta".

Catalin Radulescu a mai fost intrebat daca maneaua reprezinta valoare romaneasca. "Cam 50, 60, 70% dintre romani asculta si manele", a raspuns el.

"Este un cantec, nu clip electoral, o manea. Eu nu sunt asa fan astea, eu sunt mai mult pe reggae, pe alte melodii. Poate face si un reggae music. Maneaua este foarte buna si se adreseaza celor din electoratul nostru carora le plac manele. Cred ca de aici dintre dumneavoastra jumatate ascultati manele, ca sa nu mai fiti asa de ipocriti. Eu stiu de aici din jurul meu care asculta manele maxim. Stiu ca sunteti manelisti si voi (jurnalistii -n.r.) si va place pe langa alta muzica. Si un om e complex in momentul in care ii plac toate genurile de muzica", a declarat Radulescu, citat de Agerpres.

Intrebat daca social-democratii sunt manelisti, el a aratat ca cei din PSD asculta toate genurile de muzica - "opera, simfonica, dance sau club".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.