Politica 13 Mai 2019 08:01
Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este "un om slab, dar un om perfid si disperat, pentru ca dupa 4 ani si jumatate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a facut".

"Iohannis este un om slab, dar un om perfid si disperat, pentru ca dupa 4 ani si jumatate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a facut si este tot mai disperat cand vine adevarul la prezidentiale cand o sa primeasca de la oameni intrebari. Incearca sa inventeze scandal, ura, care sa il ajute sa stranga sustinere pentru el asa cum a facut in 2014. Vrea sa mai reincalzeasca ciorba asta inca o data. Pe de alta parte, partidul dumnealui sta foarte prost in sondaje si nu spun nimic oamenilor.

Klaus Iohannis este in campanie electorala pentru PNL pe bani publici, folosind banii de la Administratia Prezidentiala pentru deplasarile dumnealui, pentru masini si ce-o mai folosi, pentru toti SPP-istii, toti lunetistii", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV, citat de Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.