Politica 11 Mai 2019 11:28
Fostul presedinte Traian Basescu spune ca va merge la referendum si va vota "Da", adaugand ca, in cazul unui esec, unii vor considera ca au primit legitimitate sa faca "zob" legile justitiei.

"Imaginati-va ce ar insemna sa se rateze referendumul sau sa se voteze «Nu». Motivul nu este pentru a spune «Da» la intrebari, pentru ca le-am criticat inca de cand au fost puse. Motivul este legat de efecte, daca acest referendum nu va intruni cvorumul. Imaginati-va cata legitimitate vor considera unii ca au primit ca sa faca zob legile justitiei si codurile penale, prin ordonante de urgenta, cum vor vrea.

Eu spun asta in conditiile in care sunt un politician care a avut curaj ca pe valvataia din strada sa spuna: uitati-va putin la legile justitiei, ca pe marea majoritate a modificarilor sunt corecte. Dar n-as vrea sa riscam", a afirmat Traian Basescu, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.