Politica 10 Mai 2019 11:03
Carmen Avram, candidata la europarlamentare pe lista PSD, a transmis un mesaj la mitingul de la Iasi.

"Buna ziua Moldova! Buna ziua Iasi! Si un salut pentru Europa azi, de ziua ei. Sangele meu este si sangele vostru. Suntem la fel si va cunosc foarte bine. Va cunosc si va iubesc. Iubesc bunatatea si blandetea voastra. Iubesc felul in care il iubiti pe Dumnezeu. Iubesc tot din acest loc. Stiu ca in acesti ani ati suferit un pic din cauza unor oameni care s-au ridicat dintre noi si nu au avut parca n-au avut nici Dumnezeu si nici dragoste de tara.

Oameni care au incercat sa va jigneasca, umileasca, sa va ameninte chiar. Au incercat sa va dezbine si sa va intimideze. Ma uit la voi cat de multi sunteti, cata forta aveti si cat de frumosi sunteti. Mai stiu ceva despre voi. Stiu ca pe cat sunteti de buni, pe atat sunteti de darzi, de loiali si de solidari. Iar daca ati tacut si ati suferit in tacere, va veni ziua cand va veti razbuna, ne vom razbuna, dar nu cu aceleasi arme si mijloce. Vom merge la vot pe 26 mai, se ridica Moldova toata", a declarat Carmen Avram, citata de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.