Politica 10 Mai 2019 09:34
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, dupa modul in care s-a desfasurat mitingul de la Iasi, "Liviu Dragnea a mai batut un cui in sicriul politic al PSD".

"De ziua Europei - romanii au sarbatorit! Pentru ca suntem romani europeni!

Prin dementa, megalomanie, aroganta si agresivitatea comportamentului sau la mitingul de la Iasi - Liviu Dragnea a mai batut un cui in sicriul politic al PSD!

Imi pare rau pentru membrii si simpatizantii de buna credinta - dar acum este evident pentru orice om ca Dragnea a fost trimis de Basescu la PSD ca sa il distruga/ va face de rusine in fiecare zi pe toti cei care ati crezut in minciunile lui - si faptul ca nu faceti nimic sa il opriti nu este nici de inteles nici de scuzat!

Dragnea distruge PSD - in acelasi timp ajuta ca ProRomania sa ramana singurul reprezentant al social democratilor moderni si europeni din Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.